Catalogue

 

Tuotanto

 

FC-Records on tuottanut vuodesta 1997 alkaen klassista piano- ja kamarimusiikkia; ainutlaatuisuus ja harvinaisuudet ovat tapa erottautua muista klassisen musiikin tuottajista.

 

Edelläkävijä FC- Records on ollut ennen levyttämättömien teosten tuotannossa. Tuotanto noudattaa ”luomu”- periaatetta: äänityksemme tehdään aina konserttisaleissa tai kirkoissa; näin saamme levylle elävän soinnin ilman teknistä kikkailua.

 
 
 
 

Katalogi

 

Ensimmäinen levy, joka sisälsi aikaisemmin taltioimatonta musiikkia ilmestyi vuonna 2003 ja sisälsi Felix Blumenfeldin pianoteoksia. Levy "Piano Works" (FCRCD-9706) sai loistavat arvostelut koti- ja ulkomaalaisissa lehdissä.

 Myös muutamia vuosia sitten edesmenneen säveltäjä Erkki Salmenhaaran koko pianomusiikki ja pianokamarimusiikkituotannon levytykset ovat keränneet positiivia arvioita. 

 "Suomalaisen Pianomusiikin Antologiaa" (An Anthology of Finnish Piano Music) on lehdissä kutsuttu kulttuuriteoksi.

 Vuonna 2012 valmistui Sergei Bortkiewiczin pianotuotannon kokonaislevytys, joka on kaikkien aikojen ensimmäinen kokonaislevytys unohdetun säveltäjämestarin pianotuotannosta!

 

KOKO TUOTANTOMME löydät Katalogista. Yksittäiskappaleita voi tilata suoraan sähköpostitse info@finnconcert.fi tai verkkokaupoista www.naxosdirect.fi ja www.fuga.fi